Populære mærker

Dette er de 12 mest populære mærker i øjeblikket

Alle mærker

Her er alle de mærker du kan finde på Homoware

Hos Homoware fører vi en hel del forskellige mærker, som spænder vidt omkring. Lige fra frækt sexlegetøj til flotte Pride-smykker.

Men vi ved også godt, at det kan være svært at overskue over 100 forskellige mærker - så vi har lagt lidt hjælperedskaber ind for at hjælpe dig lidt på vej

Kender du allerede det mærke du søger, så scroll ned i listen, eller blot vælg forbogstavet i linien herunder:

Du kan også vælge en kategori - så fjerner vi alle irrelevante mærker fra listen for dig.

Kategori: Diverse
Kort til de festlige homo-lejligheder.
2EROS
Kategori: Tøj
Australsk producent af moderigtigt undertøj, beach og swimwear til mænd i lækker kvalitet. 

Kategori: Sexlegetøj
Prisvindende sexlegetøj til anal stimulation af prostata

CBD
Kategori: Velvære
Højkvalitets-wellness produkter, hvor din nydelse er i fokus.
COLT
Kategori: Sexlegetøj
Et af de største, ældste og mest kendte mærker indenfor sexlegetøj til homoseksuelle. Kendetegnes ved den høje kvalitet og funktionalitet, der altid er i top.  Her får du sexlegetøj, der kan tåle at det bliver brugt.
Crisco
Kategori: Glidecremer
Den mest benyttede oliebaserede glidecreme til ekstrem analsex - f.eks. fist fucking. Crisco-glidecreme brillere ved at være tykt fra start, men jo mere friktion der kommer, jo mere flydende bliver det - og det holder længe. 

Kategori: Sexlegetøj
Denne danske producent af prisvenligst skyllestave samt engangsonani-legetøj er yderst populære. Analsex er bedst hvis modtageren er helt ren i endetarmen, men en skyllestav behøver ikke koste flere hundrede kroner - disse skyllestave hjælper dig godt på vej.
Dark Crystal
Kategori: Sexlegetøj
Dark Crystal er et belgisk brand, og producerer lækre produkter i bla. høj kvalitets vinyl, og lever op til EU standard i forhold til sikkert sexlegetøj uden phatalater Her finder du dildoer og buttplugs i alle størrelser og udformninger
Doc Johnson
Kategori: Sexlegetøj
En af verdens førende dildoproducenter fra USA, hvor kvaliteten er i højsædet. F.eks. laver de dildoer i UR3 (Ultra Realistic version 3) som er det tætteste på den ægte følelse indtil videre!
Durex
Kategori: Kondomer
En af verdens mest kendte mærker inden for kondomer, men de producerer også tilhørende glidecremer. Vælger du at bruge kondomer og glidecreme fra samme producent, få du normalt den mest optimale kombination for et behageligt sexliv.

Elbow Grease
Kategori: Glidecremer
En af de store producenter af glidecremer til analsex.  Startede med primært at producere oliebaserede glidecremer, som blev benyttet ved f.eks. fist fucking.  Men de senere år er de begyndt at bruge deres viden til også at lave vandbaserede og hybrid-glidecremer med stor succes.
E-Stim Systems
Kategori: Sexlegetøj
Producent af highend elektrosex udstyr. Folkene bag E-Stim dyrker selv elektrosex i stor stil og deres lækre produkter kommer direkte fra deres egne kinky lyster og fantasier og hjem til dig.  Produceret af de fineste materialer og med livsvarrigt garanti på deres powerbokse.
EXS
EXS
Kategori: Kondomer
Kondomer i alverdens farver og størrelser. EXS er en af verdens største kondomproducenter og er selvfølgelig CE-godkendt, så du trygt kan bruge kondomerne til analsex. Det eneste du skal bekymre dig om, er hvilken størrelser, farve, effekt eller variant der passer dine behov...

Fort Troff
Kategori: Sexlegetøj
Uovertruffent kvalitetslegetøj fra USA, hvor holdbarheden er i fokus sammensat med det frække leg.
Kategori: Sexlegetøj
FUCKTOOLS er en lækker dildoserie fremstillet i sort phthalat-fri vinyl. De passer alle på HUNG systemet, så du kan tage sugekoppen af og sætte et håndtag eller andet tilbehør på.

Gun Oil
Kategori: Glidecremer

Hankeys Toys
Kategori: Sexlegetøj
En af verdens førende producenter i håndlavet dildoer i fineste silikone kvalitet.  Hankey's toys er specialiseret i særligt stort og kæmpe stort legetøj.

Kategori: Diverse
Massageolier med og uden duft - til lang og dejlig nydelse, både for giver og modtager

Kategori: Glidecremer
Hvis du har brug for glidecreme, som er ekstremt godt at bruge, vandbaseret og har den billigste liter-pris - så skal du kigge på J-Lube. J-Lube fås både som pulver, hvor du selv blander, men også i en færdigblanding.  God fornøjelse
Kategori: Glidecremer
Vandbaserede glidecremer som er sikre at bruge ved analsex. Husk at valget af glidecremer er meget individuelt - den glidecreme der er god for en, kan være temmelig ubehagelig for en anden. Prøv dig derfor frem - evt. med små tuber af gange fremfor at købe en stor billig - se hele vores udvalg af vandbaserede glidecremer her .

Kategori: Sexlegetøj
Som navnet antyder, kan du her finde nogle af det lidt mere frække og kinky sexlegetøj.   Ønsker du at øve anal udvidelse eller sounding, så skal helt bestem kigge på disse produkter.
K-Y
K-Y
Kategori: Glidecremer
Hvis du leder efter steril glidecreme til brug ved sounding (indførelse i urinrøret), så skal du bestemt overvej K-Y glidecremer.

Kategori: Sexlegetøj
De ultimative vibratorer.  Hvis du nyder vibrationer, så kan Lovense-produkter klart anbefales - de har de kraftigste vibratorer du kan forestille dig

MisterB
Kategori: Sexlegetøj
Mister B er et kendt mærke indenfor lækkert tilbehør og sex legetøj. De er meget kendt for deres store fetish know how, og fører mange produkter indenfor f.eks læder/gummi etc.
Kategori: Tøj
MM Jockstrap er en videre udvikling af den kendte Bike jockstrap. Ny og opdateret, klar til at holde på din manddom.
Mr. Riegillio
Kategori: i størrelse
Mr. Riegillio er opkaldt efter grundlæggeren; Riegillio.  De startede Mr. Riegillio i maj 2018 efter et par måneders forberedelse. Ikke som et normalt mode brand men med et klart mål; bring fetish til fashion og omvendt. Måske ikke det mest ualmindelige mål, men de fik da din opmærksomhed.  Mr. Riegillio er kendt for deres tøj især PVC og kunstlæder i markedets bedste kvalitet og til en pris hvor alle kan være med.
Mr. S
Kategori: Sexlegetøj
Amerikansk fetish-producent, der blandt andet producerer nogle af verdens bedste helstøbte buttplugs og helt fantastiske gear produkter inden for læder, gummi og neoprene.
My.Size
Kategori: Kondomer
Kondomer, der anerkender, at alle mænd er forskellige. Her kan du få kondomer i alle størrelser.  Husk - jo bedre kondomet passer dig, jo størrelser nydelse får du ud af sex. 
Mystim
Kategori: Sexlegetøj
Elektrosex fungerer ved at små elektriske impulser sendes ind i din krop og kan pirre og tirre dig på en helt ny måde. Bemærk, at de fleste mærker indenfor Elektro-sex ikke er kompatible med hinanden uden converter. Dvs. du bør kun benytte Mystim legetøj med Mystim-boksen.

Kategori: Sexlegetøj
Stimulering på huden og de erogene zoner kan give dig en pirring, som du aldrig har oplevet før. NeonWand har specialiseret sig I at give dig værktøjerne til at få udforsket denne nydelse med din partner.
Nexus
Kategori: Sexlegetøj
Sexlegetøj i høj kvalitet - både hvad angår udformning og design. Produkterne fra Nexus kan tåle at blive brugt, og de gør deres arbejde godt!  G-Spot vibratorer fra Nexus rammer rigtigt  hver  gang!

Out & About
Kategori: Diverse
Gratis Homo-magasin som normalt kan hentes på de Københavnske barer.   Det er dog ikke alle der har mulighed for at komme til København, så vi tilbyder at sende det til dig - du betaler kun for portoen.
Oxballs
Kategori: Sexlegetøj
Amerikansk kvalitetsproducent af sex-legetøj til mænd, hvor de fleste produktet kan strækkes til ukendelighed og stadig bevare deres form. Deres speciale er ballstretchere og cockringe. Lavet af mænd, til mænd.

Perfect Fit
Kategori: Sexlegetøj
Frækt sexlegetøj til mænd hvor det kan holde til at mange bruger det. Cockringene fra Perfect Fit fremhæver din manddom - og vil du være endnu større, så er disse sleaves værd at kigge på. Fremragende materialer som føles fantastiske i brug.
Pjur
Kategori: Glidecremer
Lækre glidecremer, der både laves i vandbaseret og silikonebaseret. Nogle indeholder specielle ingredienser for at give særlig effekt.
Kategori: Tøj

RealRock
Kategori: Sexlegetøj
Producent i legetøj lavet af blødt gummi der er sikkert, holdbart og god kvalitet.
RFSU
Kategori: Kondomer
Svensk kondomproducent, hvor kvaliteten er i højsædet. Producerer kondomer i pakker med 10 kondomer i hver - alle med forskellige egenskaber. Vil du holde længere eller er du ganske veludrustet?  Så prøv at kigge på disse kondomer
Rocks Off
Kategori: Sexlegetøj
Engelsk producent med speciale i P-spot massage til mænd. Deres vibratorer er kraftige, og kan give de fleste en orgasme og nydelse ud over det sædvanlige.

Kategori: Sexlegetøj
Håndlavede BDSM-udstyr lavet i Danmark - lavet af fetish-folk til fetish-folk.
ShaveSafe
Kategori: Velvære
Får du røde knopper efter barbering? Leder du efter en effektiv barberskum, til at hjælpe med din intim barbering? Shavesafe virker! Slut med røde knopper efter barbering OG der er tilfredshedsgaranti
Kategori: Sexlegetøj
Når lagnerne helst ikke skal blive plettet - så kan disse varer hjælpe dig rigtig god på vej!
Sk8erboy
Kategori: Tøj
Sk8erboys produkter er et cool addon til dine sneakers
Kategori: Glidecremer
Den ultimative blanding til anale udvidelseslege. Slam Dunk er J-Lube og Crisco blandet sammen så du ikke selv skal fedte rundt i blandingsforhold - og du får den langvarige effekt fra Crisco og glideevnen fra J-Lube'en.
Sport Fucker
Kategori: Sexlegetøj
Denne producent laver noget af det frækkeste og nytænkende indenfor sexlegetøj til mænd - og altid i top-kvalitetsmaterialer, som oftest kan strækkes og stadig holde formen og funktionen.
Spunk Lube
Kategori: Glidecremer
Nok den frækkeste glidecreme på markedet. Glidecremen fra Spunk Lube er en hybrid-glidecreme - dvs. den er en blanding mellem vandbaseret og silikonebaseret glidecreme. Og så ligner den sperm....!
Kategori: Tøj
Swiss Navy
Kategori: Glidecremer
En af verdens mest populære glidecremer som både fås i vand- og silikonebaseret glidecreme. Swiss Navy holder længe, og er meget flydende så du undgår klumper - smør på og nyd det

Tenga
Kategori: Sexlegetøj
Japansk producent af noget af det mest behagelige onani-legetøj til mænd. Deres onani-æg er helt specielle og giver en fantastisk følelse når der onaneres - hvad enten det er alene eller på din partner.
Titus
Kategori: Sexlegetøj
Titus er et lækkert engelsk mærke, som levere en bred vifte af lækre artikler, ligefra lækkert neopren tøj til metal sounding, dildoer.
Topped Toys
Kategori: Sexlegetøj

Kategori: Sexlegetøj
Når der skal øves til anal udblokning, så er dette mærket du bør kigge efter!

Kategori: Sexlegetøj
Frækt sexlegetøj som kan gavne både for og bag - udført i lækre materialer, så selvom det måske ser hårdt ud, så er det utroligt behageligt.