Fordele ved Homoware

Hos Homoware gør vi alt hvad vi kan for at din online handel bliver så positiv en oplevelse som mulig, og samtidigt vil vi gerne sikre, at du føler dig tryg ved at handle hos os.

Handl sikkert hos Homoware

Shop sikkert

Homoware.dk er e-mærket godkendt

Som forbruger i Danmark er du ganske godt beskyttet af den danske forbrugerlovgivning.

Som virksomhed overholder vi selvfølgelig den danske lovgivning, men stiller højere krav til os selv, end der er påkrævet. Vi opfylder også krav fra øvrige handelsforeninger, og faktisk går vi ud over deres krav, for at sikre, at du får alle de informationer du har brug for, når de er relevante for dig.
F.eks. får du individuelle handelsbetingelser tilsendt ved ordreafgivelsen, så du aldrig er i tvivl om, hvordan du står som forbruger, når du handler hos Homoware.

Homoware.dk er selvfølgelig e-mærket.

Sikker betaling hos Homoware

Sikker og diskret betaling

Alle oplysninger omkring betalingen foregår via SSL (Secure Socket Layer) - som sikre, at dine betalingskort-oplysninger ikke kan aflæses af andre.

Du kan læse mere om vores sikre betaling her Læs mere her

Vi trækker først pengene fra dit betalingskort når vi har afsendt varen, og på dit kontoudtog kommer der til at står HarinWeb - vi nævner aldrig Homoware nogen steder hvor du kan blive identificeret.

Diskret levering på forsendelser fra Homoware

Diskret og hurtig levering

Alle pakker sendes med PostNord, men afsenderen vil være vores officielle firmanavn, HarinWeb. Der vil aldrig stå Homoware på pakken.

Du kan læse mere om vores diskrete levering her Læs mere her

Alle forsendelser afsendes med PostNord, hvor 97% af alle forsendelser i Danmark er fremme næste hverdag. Bestiller du inden kl. 18 på en hverdag, afsender vi samme dag.

Du kan læse mere om vores hurtige levering her Læs mere her

Hvad siger vores kunder om os

Høj service

Vi forsøger altid at give dig den bedst mulige service, både før og efter et køb hos Homoware. Så har du særlige ønsker så giv os endelig besked.

Mange af vores kunder har allerede beskrevet deres købsoplevelse på hjemmesiden www.trustpilot.dk

Du kan læse mere om vores høje service her Læs mere her

30 dages fuld returret hos Homoware

30 dages fuld returret

Ifølge den danske købelov har du 14 dages fuld returret på produkter du har købt online. Men vi ønsker ikke at du skal være utilfreds, og derfor har vi udvidet din returret til 30 dage.

Du kan læse mere om din returret her Læs mere her

Hvem er Homoware

Personligt touch

Vi forsøger at give alle vores kunder den bedst mulige behandling, og aldrig glemme, at kunden er vores øverste chef, og hele årsagen til at vi overhovedet er her.

Derfor kan du også altid kontakte os, hvis noget er gået godt, noget du ikke er tilfreds med eller hvis du har forslag til områder hvor vi kan forbedre os.

Du kan læse mere om os her Læs mere her

Vores kendskab til branchen og LGBT-miljøet

Indgående kendskab til dine behov

Omdrejningspunktet i vores varesortiment er vores personlige kendskab til det at være homoseksuel. Mange af produkterne testes selv før salg, så vi ved hvad vi taler om, både når vi rådgiver dig, men også for at sikre, at vi er en forretning, hvor sortimentsudvalget favner bredt.

Hvis du synes der mangler en vare i vores store udvalg,hører vi gerne fra dig

Din fantasi er vores virkelighed, men giver du os lov til at rådgive dig, vil du typisk ikke, som i mange andre butikker, opleve et "oversalg". Du skal have det, der understøtter dit behov, hverken mere eller mindre. Det tror vi nemlig, du bliver mest glad for, og gør at du kommer igen.