Grundet Corona-situationen er butikken i København midlertidigt lukket. Vi pakker og sender pakker fortsat, ligesom du kan vælge at hente din pakke ved butikken - læs mere her

Persondatapolitik

Hvilke data registrerer vi om dig?

Alle besøgende på Homowares hjemmeside får registreret deres færden, dvs. hvilke sider de besøger, hvilke IP-adresse de kommer fra og hvilken browser der benyttes. Disse data kan ikke kobles sammen med dig som person.

Når du besøger Homoware.dk, placeres der cookies på din computer. Disse små tekstfiler er uskadelige og indeholder kun oplysninger omkring din ordre og slettes automatisk af din browser – en specifikation af de enkelte cookies findes på https://www.homoware.dk/Sider/Cookies/

Club Homoware

Vælger du at tilmelde dig vores nyhedsbrev direkte på vores hjemmeside, får du tilsendt en tilmeldingsmail, som du skal bekræfte ved at klikke på et link. Først herefter er din tilmelding til Club Homoware endeligt gennemført.

Vælger du at tilmelde dig vores nyhedsbrev (Club Homoware) i forbindelse med gennemførelsen af et køb på hjemmesiden, skal du aktivt tilvælge tilmeldingen. Du får herefter fremsendt en tilmeldingsmail, og det er ikke nødvendigt at bekræfte denne såfremt din ordre gennemføres og betales.

Så længe du er tilmeldt til Club Homoware opbevarer vi dine persondata, dvs. navn og e-mail, evt. også adresse og telefonnummer, hvis du har registreret disse, således at vi kan fremsende vores nyhedsbrev til dig elektronisk.

Du kan til enhver tid udmelde dig af Club Homoware direkte fra et nyhedsbrev, via vores hjemmeside eller ved at kontakte vores kundeservice på info@homoware.dk

Efter udmelding fra Club Homoware anonymiserer vi dine oplysninger efter 6 måneders inaktivitet.

Ved køb hos Homoware

Vælger du at handle på homoware.dk, er det nødvendigt at udfylde/oplyse dit fulde navn, din adresse, samt e-mailadresse for at kunne sende ordrebekræftelse/faktura og varerne til dig.

Derudover kan du vælge at tilføje dit mobilnummer til ordren, så vil du også kunne modtage opdateringer om din pakke via SMS.

Data omkring selve ordren beholder vi i 5 år af hensyn til bogføringsloven , dog beholder vi data såfremt du fortsat handler hos os, således at du har en komplet ordrehistorik.

Dine kundedata anonymiseres automatisk af os når du ikke har handlet hos os i 2 år. Dog ikke hvis du fortsat er medlem af Club Homoware – i så fald vil anonymiseringen først ske 6 måneder efter du er udmeldt fra Club Homoware.

Når vi har anonymiseret dine kundedata, betyder det, at du ikke længere vil kunne findes i vores system, og at du ligeledes heller ikke kan logge ind og se f.eks. din ordrehistorik.

Annullerede køb hos Homoware

Vælger du at indtaste dine personlige oplysninger (navn, adresse, e-mail og telefonnummer) i forbindelse med et køb, men fortryder, så anonymiserer1 vi automatisk dine oplysninger efter 6 måneder.

Hvad bruger vi dine persondata til

Vi bruger udelukkende dine data til at behandle din bestilling hos os, eller fremsende nyhedsbreve såfremt du er medlem af Club Homoware. Vi registrerer kun de oplysninger som er strengt nødvendige for at vi kan gennemføre aftalen med dig.

Bemærk at ved køb af visse varer (typisk, men ikke begrænset til, fetish produkter) på homoware.dk kan disse betragtes som følsomme personoplysninger, hvis de kobles sammen med dine andre personlige oplysninger.

Hvem har adgang til dine persondata

Alle personlige oplysninger som kan identificere dig som person, dvs. navn, e-mail og mobilnummer, gemmes i vores system i krypteret form, og kun ansatte i Homoware.dk har adgang til disse data.

Alle data på homoware.dk behandles via SSL – dvs. krypterede internetforbindelser, så tredjeparter ikke kan opsnappe hvilke oplysninger du indtaster på vores hjemmeside.

Hvem deler vi dine persondata med

For at kunne fremsende dine varer til dig, er vi nødsaget til at dele dine adresseoplysninger med transportøren (PostNord) – de modtager dog ingen oplysninger om indholdet i forsendelsen – udelukkende navn, adresse, e-mail og telefonnummer, således at du kan informeres om din pakkes færden.

Skulle du have valgt at betale med ViaBill, deles ordreoplysningerne med ViaBill, således at du kan få den korrekte faktura fra ViaBill.

Det er Homowares ansvar at sikre, at dine oplysninger ikke bliver misbrugt. Derfor stiller vi høje krav til vores partnere, når dine personoplysninger bliver brugt udenfor Homoware. Vi sikrer derfor altid, at vores partnere garanterer, at dine personoplysninger er beskyttet.

Vi sælger aldrig dine personlige data til tredjepart, og videregiver kun dine informationer i det omfang det er nødvendigt for at kunne servicere dig, f.eks. i forbindelse med en ordre eller afsendelse af nyhedsbrev.

Hvem er ansvarlig for dine persondata

HarinWeb/Homoware er ansvarlig for at passe på dine data, og vi gør alt i vores magt for at sikre, at du føler dig så tryg som overhovedet muligt.

Den dataansvarlige for brugen af data hos Homoware er Henning Flyngborg - kontakt ham via vores kundeservice hvis du har yderligere spørgsmål omkring brugen af dine data.

Dine rettigheder

Retten til indsigt

Hvis du ønsker at vide hvilke oplysninger vi har registreret om dig, så har du retten til indsigt – det betyder, at du blot skal skrive til os, og vil fremsende alle registrerede oplysninger til dig. Vi vil bekræfte modtagelse af dit indsigtsønske indenfor 3 hverdage, og fremsende oplysningerne indenfor 30 dage.

Retten til korrektion

Du har selvfølgelig ret til at få rettet dine data hvis de er forkerte, og det klares lettest ved at du skrive til vores kundeservice på info@homoware.dk

Retten til anonymisering

Du kan til enhver bede om at vi anonymiserer dine data, i så fald beder vi dig tage kontakt til vores kundeservice på info@homoware.dk. Vi bekræfter din henvendelse indenfor 3 hverdage, og vender tilbage efter anonymiseringen er sket – senest 30 dage efter modtagelse af din henvendelse.

Når vi anonymiserer data, bliver alle personlige data, (navn, adresse, e-mail, telefonnummer, mobilnummer) ændret til computer-genereret volapyk, og det er derefter ikke længere muligt at spore data tilbage til dig, hverken for os eller andre.

Al anonymisering af dine data sker helt automatisk, når vi ikke længere har brug for disse data til at kunne servicere dig – kun hvis du ønsker at blive anonymiseret før tid, bør du tage kontakt til os.

Af hensyn til dokumentation, skal alle henvendelser vedr. indsigt, rettelser og sletning/anonymisering ske skriftligt til info@homoware.dk

Klagemulighed

Hvis du mener at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen, så tag gerne kontakt til os, så vi kan få det rettet.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice

Følg os på Facebook - vi skal nok opføre os pænt
Vores kunder mener, at vi har branchens ubetinget bedste service. Vi mener, at vi altid kan gøre det bedre!