Sikker betaling

Når du handler hos Homoware, går vi efter, at du får en oplevelse, hvor du ikke er i tvivl om noget. Er du det, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Handl sikkert hos Homoware

Betalingskort

Du kan benytte følgende betalingskort når du handler hos Homoware

Dankort samt Visa/Dankort
Visa
Visa-elektron
Mastercard / Eurocard
American Express

Du betaler ingen betalingsgebyrer når du handler hos Homoware.dk.

Beløbet bliver først hævet når afsendelsen af din ordre har fundet sted, og vi kan aldrig hæve mere end vi er godkendt til.

Handl sikkert hos Homoware

MobilePay Online

Du kan benytte din MobilePay på telefonen til at handle hos Homoware. Du modtager en besked i din app når du indtaster dit telefonnummer, og så skal du blot godkende betalingen på telefonen.

Der er ingen gebyrer til Homoware når du vælger at handle med MobilePay, og pengene trækkes først på dit tilknyttede kreditkort når vi afsender varerne fra vores butik.

Handl sikkert hos Homoware

Bankoverførsel

Når du handler hos Homoware, har du mulighed for at vælge Bankoverførsel af beløbet i stedet for at benytte et betalingskort. Du skal dog være opmærksom på, at vi først afsender varerne når vi har modtaget beløbet på vores bankkonto, samt at der kan gå op til 2 hverdage før vi kan se pengene på vores konto.

Vælger du bankoverførsel, sender vi en email til dig med alle de nødvendige oplysninger for at du kan gennemføre bankoverførslen - og skulle du opleve problemer, hjælper vi gerne. Vi kan dog ikke hjælpe med selve overførslen, i disse tilfælde skal du henvende dig til dit pengeinstitut.

Du skal opmærksom på, at du ikke er dækket af indsigelsesordningen hvis du vælger at handle med bankoverførsel.

Handl sikkert hos Homoware

Delbetaling

Du har mulighed for at dele din betaling i op til 24 måneder, hvor du selv bestemmer hvor meget du vil betale pr. måned, dog min. en 24-del hver måned. Du handler gebyr og rentefrit - dvs. en ÅOP på 0.0%, hvis du handler for under 2.000 kr.

For at kunne splitte din betaling op, skal du vælge ViaBill. Når du bekræfter ordren, bliver du viderestillet til ViaBill's sikre side, hvor du skal indtaste nogle yderligere oplysninger omkring dig, således at ViaBill kan lave en kreditvurdering.

Vælger du at betale via ViaBill, skal du afgive dit CPR-nummer til kreditvurdering hos Klarna. Denne kreditvurdering får du svar på øjeblikkeligt. Efter varerne er afsendt til dig, overdrages betalingsfordringen til ViaBill.
Bemærk dit CPR-nummer registreres ikke og opbevares ikke hos Homoware - ved indtastning sendes det udelukkende til ViaBill til vurderingsbrug.

Du kan læse meget mere om ViaBill og vilkår på www.viabill.dk

Handl sikkert hos Homoware

Sikker betaling

Når du har bekræftet din ordre, og bliver viderestillet til betalingssiden, så befinder du dig ikke længere hos Homoware.

Sikker betaling hos HomowareDa vi gerne vil sikre os, at dine kort-informationer aldrig kommer i de forkerte hænder, benytter vi os af DanDomain.dk til at håndtere vores sikre transaktioner. Det betyder, at al kommunikation mellem din computer og DanDomain foregår på en sikret forbindelse (SSL) og du kan føle dig tryg.

DanDomain er certificeret af Nets (Det tidligere PBS) til at håndtere kort-data, og dine kortoplysninger bliver aldrig videregivet til os.

Du kan se at du er på en sikker forbindelse, ved at kigge efter en hængelås, typisk oppe hvor du taster hjemmeside-adressen - den kan se forskellig ud afhængig af hvilken browser du benytter til at besøge homoware.dk

Indsigelser

Skulle du være så uheldig, at der bliver trukket penge på dit kort, som du ikke kan genkende, er du som dansk kort-holder bedre dækket ved at handle online end i de fysiske butikker.

I fysiske butikker har du en selvrisiko på 1.200 kr. hvis dit dankort bliver misbrugt, hvor der ikke er nogen selvrisiko, hvis dit kort er blevet misbrugt i en online butik der benytter SSL (Secure Socket Layer).

For at benytte din indsigelsesret, skal du henvende dig til kort-udstederen, typisk dit pengeinstitut, som skal tilbageføre pengene til din konto. Du skal dog kunne godtgøre:

  • at du aldrig har modtaget varen
  • at dit kort er blevet misbrugt af en anden person
  • at der er blevt hævet et andet beløb end aftalt, uden din tilladelse

Handl sikkert hos Homoware

Diskret betaling

Når vi trækker pengene for dine varer på dit kort, vil der blot står vores neutrale firmanavn, HarinWeb, samt dit ordrenummer på dit konto-udtog.

Handl sikkert hos Homoware

Betaling ved afhentning af varer i vores butik

Befinder du dig i nærheden af centrum af København, ligger vores butik i Larsbjørnsstræde 11 i kælderen. Her finder du næsten alle de samme varer som du kan finde på homoware.dk.

I vores fysiske butik, og i vores pop-up shop når vi er ude, kan du betale med:

Dankort samt Visa/Dankort
Visa
Visa-elektron
Mastercard / Eurocard
Kontanter
MobilePay

For at bestille varer til afhentning, skal du blot vælge "Afhentning i København" i forsendelsesmåden.

For at betale på i vores butik, skal du blot vælge Bankoverførsel i betalingsmåde. Vi anbefaler dog, at du vælger online betaling, da du i så fald er bedre dækket af indsigelsesordningen, og vi kan have dine varer pakket og klar når du ankommer.

Følg os på Facebook - vi skal nok opføre os pænt
Vores kunder mener, at vi har branchens ubetinget bedste service. Vi mener, at vi altid kan gøre det bedre!