Butiksassistent på deltid (40+ timer/mdr)

Her finder du Homoware og MisterB Shop-In-Shop Copenhagen

Til vores butik i København, søger vi en frisk, energisk, diskret men udadvendt kollega, som gerne har erfaring fra butik, og gerne også kendskab til vores produktsortiment.

Hvem er vi?

Vores butik ligger i indre København, og servicerer rigtig mange mennesker, af alle køn og seksualiteter, og i alle aldersgrupper, og indenfor alle fetichers. Vi forhandler alt inden for læder og gummitøj, sexlegetøj og regnbue artikler.

Homoware tager aktivt del og ansvar i det danske LGBT-miljø.

Derudover har vi en travl webshop, som har eksisteret i over 18 år, hvor vi dagligt pakker og sender mange varer til både ind- og udland.

Vi er stolte over vores kundeservice, og ligger i toppen på trustpilot indenfor webshops.

Hvem er du?

Du er måske studerende og har brug for et lidt anderledes timelønnet studiejob.

Du skal være frisk på at indgå i vores lille team, hvor vi har en uformel omgangstone, og du skal være en udbredt holdspiller, der ved, at vi sammen løfter bedst.

Måske har du tidligere arbejdet i butik eller med webshop, men det er ikke noget krav, da vi vil sørge for en solid oplæring før du bliver sluppet fri.

Du skal ikke være bange for at komme ud på gulvet og tale med folk, hvorfor et glimt i øjet er et stort plus.

Gode talegaver og flair for it-brug er klart at fortrække.

Der vil primært være tale om arbejde i hver anden weekend samt ved sygdom, ferie eller når vi er ude til specielle events.

Noget for dig?

Hvis du synes, at du kan se dig selv i Skandinaviens største online gayshop, og i en lækker butik i indre København, så send en kortfattet ansøgning og cv, med vedhæftet billede til Michael Flyngborg, eller aflever den personligt i butikken.

Ansøgningsfrist d. 31.maj, men vi holder samtaler løbende - opstart hurtigst muligt

Følg os på Facebook - vi skal nok opføre os pænt
Vores kunder mener, at vi har branchens ubetinget bedste service. Vi mener, at vi altid kan gøre det bedre!