Grundet Corona-situationen er butikken i København midlertidigt lukket. Vi pakker og sender pakker fortsat, ligesom du kan vælge at hente din pakke ved butikken - læs mere her

Corona

I hjertet af København finder du Homoware og MisterB Concept Store

Her plejer vi at holde åbent for kunder og osere, som ønsker at finde noget nyt legetøj, søge inspiration til sexlivet eller få en snak om fetish.

Siden Corona blev en realitet i Danmark, har vi løbende lavet tiltag på forkant af forbud for at sikre de bedst mulige omgivelser og en sikker zone for både medarbejdere, kunder og gæster.

Vi finder det dog ikke længere ansvarligt, selvom vi ikke er pålagt af myndighederne at lukke, at holde butikken åben, hverken for vores ansatte, kunder eller det omkringliggende samfund.

Så pr. 18/3-2020 holder vi midlertidigt lukket for kunder i butikken i Larsbjørnsstræde og indtil det igen er sikkert at færdes i større grupper.

Her finder du Homoware og MisterB Concept-Store Copenhagen

Webshoppen fortsætter!

Vi fortsætter med at pakke bestillinger og afsender hver eneste hverdag med PostNord.

Hvis du ønsker dine varer samme dag som du bestiller, kan det også sagtens lade sig gøre at afhente varer ved vores butik. Vælg blot "afhentning ved butik" som leveringsmåde, og så sender vi dig besked når dine varer er klar til afhentning. Når du er foran butikken, kan du banke på eller ringe på telefon 69 69 66 66, så kommer vi og afleverer dine varer.

Hvis du ønsker at undgå at gå på posthuset/supermarkedet for at hente din pakke, har vi nedsat prisen på vores pakker med omdeling, så den nu koster det samme, som pakker uden omdeling.

PostNord har lavet en special-underskrift, så de kan underskrive for dig når de afleverer pakken på dit dørtrin - du skal blot gøre opmærksom på det - så undgår du kontakt med postbuddet.

Afhentningstider

Mandag 12:00 - 18:00
Tirsdag 12:00 - 18:00
Onsdag 12:00 - 18:00
Torsdag 12:00 - 18:00
Fredag 12:00 - 18:00
Lørdag 12:00 - 18:00
Søndag Lukket

Følg os på Facebook - vi skal nok opføre os pænt
Vores kunder mener, at vi har branchens ubetinget bedste service. Vi mener, at vi altid kan gøre det bedre!