Covid-19-restriktionerne har desværre lukket den fysiske butik midlertidigt, men du kan med fordel vælge afhentning i butik eller forsendelse med PostNord - læs mere her

Corona-lukket og alligevel ikke!

I hjertet af København finder du Homoware og MisterB Concept Store

Her plejer vi at holde åbent for kunder og osere, som ønsker at finde noget nyt legetøj, søge inspiration til sexlivet eller få en snak om fetish.

Siden Corona blev en realitet i Danmark, har vi løbende lavet tiltag på forkant af forbud for at sikre de bedst mulige omgivelser og en sikker zone for både medarbejdere, kunder og gæster.

Den fysiske butik holder lukket

Grundet de danske restriktioner, holdes butikken lukket foreløbigt frem til 7.februar 2021. Vi håber, at vi får lov efterfølgende at få lov at genåbne for at kunder.

Her finder du Homoware og MisterB Concept-Store Copenhagen

Webshoppen fortsætter!

Vi fortsætter med at pakke bestillinger og afsender hver eneste hverdag med PostNord.

Hvis du ønsker dine varer samme dag som du bestiller, kan det også sagtens lade sig gøre at afhente varer ved vores butik. Vælg blot "afhentning ved butik" som leveringsmåde, og så sender vi dig besked når dine varer er klar til afhentning.

PostNord har lavet en special-underskrift, så de kan underskrive for dig når de afleverer pakken på dit dørtrin - du skal blot gøre opmærksom på det - så undgår du kontakt med postbuddet.

Afhentningstider i butikken

Mandag12:00 - 18:00
Tirsdag12:00 - 18:00
Onsdag12:00 - 18:00
Torsdag12:00 - 18:00
Fredag12:00 - 18:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Følg os på Facebook - vi skal nok opføre os pænt
Vores kunder mener, at vi har branchens ubetinget bedste service. Vi mener, at vi altid kan gøre det bedre!